DIN DRAGOSTE PENTRU UN PĂMÂNT UNIC

Condusă de Francesco Drusian din 1988, compania își are  rădăcinile la sfârșitul secolului al XIX-lea. De-a lungul timpului, metodele noastre de producție s-au rafinat și tehnologiile au evoluat, dar pasiunea pentru muncă și pentru terroir a rămas neschimbată.

Culturile noastre de struguri valoroși din soiul Glera sunt greu accesibile, lucrul necesită implicare profundă și sacrificii mari, dar rezultatul - aurul din cupele noastre - este neprețuit și, cu toate dificultățile întâmpinate, continuăm să privim cu încredere spre viitor.

O TRADIȚIE DE 3 GENERAȚII ÎN VALDOBIADDENE

Ferma Drusian a luat ființă în inima Colinelor Prosecco din Conegliano și Valdobbiadene, aparținând în zilele noastre Patrimoniului Mondial UNESCO - o zonă dedicată viticulturii de secole, situată la circa 70 km distanță de Veneția și 100 km față de munții Dolomiți.

1. Collezione METE ECCELSE

DRUSIAN 30 RACCOLTI EXTRA BRUT

Valdobbiadene DOCG

63,90 LEI

Drusian 30 Raccolti este un vin spumant Valdobbiadene DOCG produs în versiunea Extra Brut de cea mai înaltă calitate, provenit din struguri nobili Glera cu istorie antică, selectați din 30 de celule dedicate exclusiv acestuia pe dealurile înalte din Valdobbiadene.
Acest cuvée unic și prețios a fost creat în anul 2018 pentru a sărbători cea de-a 30-a aniversare a companiei cu un produs memorabil.
DRUSIAN RIVE DI SANTO STEFANO

Valdobbiadene DOCG

58,90 LEI

În Valdobbiadene, cultivarea viței de vie pe pante abrupte mai mari de 45° numite „rive” în dialectul local, e definită nu întâmplător ca „viticultură eroică”. Toate operațiunile de îngrijire a viței de vie și recoltare se efectuează manual.
Provenit din strugurii aurii 100% Glera ai podgoriei Santo Stefano, unde vița de vie are între 30 și 50 de ani, spumantul Rive di Santo Stefano dezvăluie un buchet amplu și o dulceață specială în pahar.
DRUSIAN SUI LIEVITI BRUT NATURE

Valdobbiadene DOCG

69,90 LEI

Produs exact așa cum au făcut bunicii noștri, cu cea de-a doua fermentare în sticlă, fără degustare, Drusian Sui Lieviti reprezintă aroma tradiției.
În comparație cu Prosecco Superiore produs după metoda Martinotti Charmat, se distinge printr-un profil aromatic unic – o notă discretă de coajă rumenă de pâine și o mai mare profunzime a buchetului, datorate contactului prelungit cu drojdiile.

2. Collezione VALDOBBIADENE

DRUSIAN BRUT

Valdobbiadene DOCG

54,90 LEI | Magnum 111,90 LEI

Versiunea Drusian Valdobbiadene DOCG Brut este produsă exclusiv din struguri Glera puri, recoltați manual și fermentați lent în autoclave conform metodei Martinotti Charmat.
Fermentația la o temperatură de 15-16°C și prezența permanentă a drojdiilor selectate maximizează caracteristicile acestui soi special de struguri și conferă vinului un perlaj fin și persistent.
DRUSIAN EXTRA DRY

Valdobbiadene DOCG

54,90 LEI | Magnum 111,90 LEI

Vin spumant alb produs în versiunea clasică Extra Dry din struguri Glera de pe dealuri, recoltați manual și fermentați în autoclave conform metodei Martinotti Charmat, la o temperatură de 15-16°C.
Este cel mai cunoscut sortiment de spumant Valdobbiadene DOCG, cu o structură armonioasă și un buchet proaspăt întregit cu o aromă delicată de mere, care-l recomandă pentru servire alături de aperitive și pește.
DRUSIAN MILLESIMATO

Valdobbiadene DOCG

62,90 LEI

Un vin spumant alb echilibrat, produs din struguri Glera, recoltați manual după o selecție riguroasă. Odată ce fazele de vinificare sunt riguros îndeplinite, procesul de fermentație este realizat prin metoda Martinotti Charmat, în concordanță cu anul de producție.
Aroma sa inconfundabilă și gustul plăcut îmbină fructele aurii (pere Williams, citrice, mere și piersici) cu note de salcâm înflorit și o aciditate medie.
DRUSIAN SUPERIORE DI CARTIZZE

Valdobbiadene DOCG

99,90 LEI

Un vin spumant alb prețios, obținut din struguri Glera proveniți dintr-o zonă renumită a dealurilor Valdobbiadene cu o suprafață restrânsă de aproximativ 107 hectare, numită „Cartizze”.
Morfologia dealurilor, expunerea la soarele intens și microclimatul special conferă acestui vin eleganță structurală și o finețe remarcabilă a buchetului. Un vin pentru ocazii deosebite, potrivit pentru desert sau fructe de mare.

3. ALTE PRODUSE DRUSIAN

TREVISO GUJOT

Prosecco DOC

0,75 L 43,90 Lei Magnum 94,90 Lei

ROSEMARI

Frizzante Rosé

49,90 Lei

DRU EL CRU

Frizzante DOC

0,75 L 32,50 Lei Magnum 79,90 Lei

TREVISO

Prosecco DOC

33,50 Lei

TREVISO COLFONDO

Prosecco DOC

38,50 Lei